Hoek van Holland

Hoek van Holland is de badplaats van Rotterdam. Op maar een half uurtje rijden van de grote stad ligt dit mooie strand met de grote pier langs de waterweg en het prachtige duingebied. Een strand dat bij uitstek geschikt is voor bedrijfsuitjes. Er is veel ruimte voor een spannende strand zeskamp of Expeditie Robinson. Een mooie branding voor het raften. Fantastisch duingebied voor een GPS-Tocht en ideaal voor een familie bedrijfsuitje.

 

ff-Tijd

 

Het gehele jaar geopend, elke dag, elk seizoen ff-Tijd voor jezelf! Op het mooie, brede strand van Hoek van Holland vindt u Strandclub ff-Tijd met uitzicht over het strand, de zee en de monding van de nieuwe Waterweg. Bij Strandclub ff-Tijd kunt u dagelijks terecht voor: koffie met appeltaart, ontbijt, lunch, diner of een gezellige borrel. Tevens is het paviljoen door de handige indeling de ideale locatie voor alle denkbare feesten en partijen van kleine tot grote groepen. Elk seizoen ff-Tijd voor jezelf in de zomer heerlijk zonnen op het strand en in de winter binnen bij de kachel opwarmen met een kop warme chocomelk.

Beachclub Royal

Beachclub Royal staat vooral bekend om z’n feesten en partijen. Van bedrijfsfeest tot thema feest en van teambuilding tot unieke vergadering. Voor zowel kleinere gezelschappen tot feesten met maximaal 7.500 personen verzorgt Beachclub Royal alles naar uw wens. Hun uitgangspunt is: Alles is mogelijk!

Zeebad

Paviljoen Zeebad ligt op een iets rustigere locatie in Hoek van Holland. Een gezellige strandtent met een ruim terras rondom en een breed strand voor de deur. Een fijne locatie voor een stranddag met activiteiten en met als afsluiter een overheerlijke bbq.


Goed georganiseerde middag met leuke spelen op het strand. De BBQ als afsluiting in strandpaviljoen Zeebad is ook altijd een succes.
Katja – Hogeschool Rotterdam


  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media