Vergaderen aan zee

Vergaderen aan zee. Een inspirerende locatie leidt vaak weer even tot nieuwe en andere inzichten. Altijd maar die suffe vergaderzalen, maak er iets bijzonders van en kom uitwaaien en vergaderen op het strand! Het strand is de plek bij uitstek voor een presentatie of vergadering.’s Ochtends vergaderen op een schitterende locatie met uitzicht op zee. ’s Middags stoom afblazen tijdens spectaculaire activiteiten. Worden jullie de wind de baas bij onze spectaculaire activiteiten? Het blokarten is makkelijk te leren en met behulp van de wind kan iedereen al vlug met hoge snelheid over het strand razen. Bij het power kiten ervaar je de kracht van de wind die je meetrekt over het zand. Welke collega’s zijn samen sterk genoeg voor de grote kite?

Vergaderen en activiteiten

Combineer een vergaderdag met geweldige strandactiviteiten. Tussen het vergaderen door even een frisse neus halen? Echt even helemaal uitwaaien? Of misschien juist teambuildingsactiviteiten om de band met de collega’s te versterken.

Ook meerdaagse programma’s zijn geen enkel probleem, we bespreken graag alle mogelijkheden om een perfect passend programma neer te zetten.

 

Programma vergaderen op het strand IJmuiden

09.00 – 12.30 Start heidag, vergaderen in het paviljoen

Paviljoen Zeezicht is exclusief voor uw groep gereserveerd. Het paviljoen op palen is een heerlijke plek om samen met uw collega’s te brainstormen over tal van ideeën of vraagstukken.

12.30 – 13.30 Lunch

13.30 – 17.00 Activiteit op het strand

Tijdens het middagprogramma staan er twee activiteiten op het programma: blokarten en vliegeren. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs leert u hoe u de wind het beste kan bedwingen.

Power kiten: Voel de kracht van de wind en laat je door de grote vliegers meetrekken over het strand.
Blokarten: Een avontuurlijke sport en een uitdaging voor iedereen. Binnen 5 minuten zeilt iedereen over het strand.

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media