Strand zeskamp

Snelheid, slimheid, sluwheid en tactiek. Welk team bezit alle eigenschappen? Wie halen het beste in elkaar naar boven?

Zijn jullie op zoek naar een uitdagend bedrijfsuitje? Is het tijd om de collega’s uit te dagen? Bij het zeskamp staan samenwerken, teambuilding en competitie centraal. Werken als een team is essentieel om de overwinning binnen te halen! dat neemt niet weg dat het ook een dag vol hilariteit en gezelligheid is. De deelnemers gaan in verschillende teams de strijd aan op diverse strandactiviteiten. Het team dat het beste scoort op alle onderdelen is de winnaar en gaat met de beker naar huis. Een uitje waar nog veel over wordt nagesproken en gelachen. Vooral als jullie de foto’s terugkijken.

 

Netwinst: We hebben een leuke middag gehad met een actief en ontspannen programma. De activiteiten waren echt gericht op teambuilding. We hebben elkaar op een andere manier leren kennen. Iedereen werd best fanatiek 😉 Al met al een zeer geslaagd bedrijfsuitje!

Spelonderdelen

Het zeskamp wordt samengesteld uit de onderstaande activiteiten:

Knotshockey
Beachvolleybal
Mega skippyballenrace met hindernissen
Bob de Bouwer broekenrace
Jenga toren bouwen
Katapultschieten, groot en klein

Aanvullend kunnen ook het touwtrekken (pauze activiteit) en het badmuts vullen (finale spel) in het programma verwerkt worden.

Programma Bedrijfsuitje strand zeskamp

14.00 Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers

14.30 Start strand zeskamp

17.15 Borreltijd en prijsuitreiking van de strand zeskamp

18.00 Heerlijke BBQ in het paviljoen

20.00 Einde bedrijfsuitje strandzeskamp

Zeskamp en vergaderen

Deze ultieme teambuildingsactiviteit is heel goed te combineren met een vergaderdag of -arrangement. Even een frisse neus halen met elkaar en op een andere manier met elkaar bezig zijn. Wij werken dan ook veel samen met locaties die verschillende groeps- en vergaderfaciliteiten bieden.

Het zeskamp kan op vele locaties gespeeld worden. Op het strand, in de duinen, in een park, het is allemaal mogelijk. Kijk hier voor onze vaste locaties, of neem contact met ons op om andere mogelijke locaties te bespreken.

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media