IJmuiden

Waar de zeeschepen de Noordzee verlaten om via het Noordzeekanaal de laatste etappe naar Amsterdam te maken, daar ligt IJmuiden aan Zee. Met een fantastisch strand en Nationaal Park de Kennemerduinen om de hoek, is dit een top locatie voor Expert in Actie. Doordat het strand zo breed is, kan iedereen genieten van strand activiteiten zoals Blokarten, power kiten, de strand zeskamp en meer van dit soort activiteiten. Met de strandpaviljoens in IJmuiden zoals Zilt aan Zee en Paviljoen Zeezicht en met op steenworp afstand een vier sterren hotel is dit de perfecte locatie voor een dagje uit of zelfs een heel weekend aan zee. Een combinatie van sportieve activiteiten met een heerlijk diner of barbecue maakt een bedrijfsuitje in IJmuiden echt geweldig.

 

Strand paviljoen Zilt aan Zee

Het hipste strandpaviljoen in IJmuiden: Zilt aan Zee

De koers die Zilt aan Zee vaart richt zich op dagverse producten, kwaliteit, service en gastvrijheid. Al onze keukenproducten en supplementen zijn huisgemaakt. Zo staat bijvoorbeeld onze rodeport saus 2x per week in te koken op de chef zijn kachel. De bekende dip bij ons oerbrood is echt het geheim van de chef. Zilt aan Zee is zich meer en meer gaan specialiseren op dat wat onze Noordzee te bieden heeft. Eigenaar, Fred van Beusekom is regelmatig op het water te vinden om zeebaars en kabeljauw te vangen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een mooi stukje vlees!

Strand paviljoen Zeezicht

Het gezelligste strandpaviljoen in IJmuiden: Zeezicht

 

Paviljoen Zeezicht in IJmuiden is een prachtig strandpaviljoen op hoge palen, door de bouw van het paviljoen heb je een uniek uitzicht op het strand, de duinen, de pieren en natuurlijk… de zee! De kust van IJmuiden bestaat uit één van de breedste stranden van Nederland, vandaar dat Paviljoen Zeezicht het hele jaar door blijft staan. Zowel in het zomerseizoen als in de herfst en de winter is het mogelijk het paviljoen te bezoeken.

Hotel Holiday Inn

4**** hotel Holiday Inn ideaal voor een strandfeest met overnachting!

holiday-inn-ijmuiden

strandfeest met overnachting, dat kunnen wij in IJmuiden voor u verzorgen. Na een dag spelen op het strand, lekker eten en feesten in het paviljoen kunt u heerlijk slapen in het 4* hotel Holiday Inn.

Op slechts 150 meter van het strand vindt u Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach. Wakker worden met het geluid van de zee, genieten van een heerlijk diner in restaurant Beaufort en ontspannen in onze sauna. Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach is dé plek voor een compleet verzorgd weekend aan de kust.

Het hotel beschikt over 146 comfortabele kamers en suites. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon met schitterend uitzicht over de Kennemerduinen of de Marina Seaport IJmuiden.

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media