Archery Tag

Archery Tag is de nieuwe hit als het gaat om teamuitjes! Het is een combinatie tussen boogschieten, trefbal en paintball. Maar dan zonder de verfvlekken en blauwe plekken. Het doel van het spel is om met je team, zo snel mogelijk alle spelers van het andere team uit te schakelen. Of kies je ervoor om alle vijf punten uit het doelwit te schieten.

Archery Tag als bedrijfsuitje

Is het tijd om die ene collega eindelijk eens terug te pakken? Of de pijlen te richten op de baas? Bij Archery Tag mag het. Het moet zelfs! Als je wil winnen tenminste…

Esso; Wij hebben inmiddels een officiële Robin Hood van ons team en het schieten op de baas (wat ik ze kort toeliet;), beviel super! Ik raad het iedereen aan eens te gaan ondernemen! Het is absoluut safe maar nog steeds spannend!

Archery Tag is een zeer mobiel spel, waardoor wij het vrijwel overal kunnen aanbieden. Op het strand, in de duinen of het bos, in een park of zelfs op een sportveld. We zullen altijd een geschikte locatie vinden.

En uiteraard is er de mogelijkheid om de actieve dag af te sluiten met een heerlijk diner of een BBQ

Archery Tag is zeer geschikt om aan te vullen met andere activiteiten. Bijvoorbeeld een team battle waarbij niet alleen Archery Tag wordt gespeeld, maar jullie ook krachten meten met andere sporten? Of boek Archery Tag als onderdeel van uw Beach Event en vul het programma bijvoorbeeld aan met Blokarten, beachvolleybal en power kiten. Lees hieronder meer over beide opties.

Archery Tag team Battle

Deze team battle is een geweldige combinatie tussen verschillende team spelen. In meerdere teams strijden de collega`s tegen elkaar op deze leuke onderdelen voor de grote wisselbeker.

  • Archery Tag, It’s a hit! Combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Boogschieten met actie en teambuilding!
  • Beachvolleybal, Spannend potje beachvolleybal tegen je collega’s. Welk team is het beste op elkaar ingespeeld en wint de wedstrijd?
  • Knotshockey, Een hilarisch spel waarbij iedereen al in de eerste minuut onwijs fanatiek is.
  • Strandvoetbal, Lekker potje voetballen op het strand. Mooie mix van competitie en fun.

Deze teamspelen kunnen wij op allerlei locaties organiseren zoals het strand, park, bos of op een sportveld.

 

Beach Event met Archery Tag

Interesse in een groter en uitgebreider programma? Geen probleem! Combineer Archery Tag bijvoorbeeld met Blokarten, power kiten, raften, schilderen, bunkerwandeling, beachvolleybal, knotshockey en of sieraden maken? Of nog verder uitbreiden met branding kanoën, steppen, djembé, duin fietstocht en of powerboot varen/ribvaren.

Er is van alles mogelijk en we helpen graag een passend programma samen te stellen voor elke groep.

Programma Beach Event met Archery Tag

13.00 – Ontvangst met koffie/thee met wat lekkers
13.30 – Start strand programma met een keuze uit meerdere leuke strand activiteiten
*Per 15 personen komt er een activiteit naar keuze bij.
*Wij bieden drie rondes aan waarin de gasten een activiteit kunnen kiezen.
17.00 – Borrel met hapjes
18.00 – Uitgebreide BBQ met heerlijke en eerlijke producten, de chefkok grilt voor u de lekkerste gerechten op de BBQ.
20.00 – einde drankarrangement en het Beach Event

 

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media