Steppen

De step of autoped, maar tegenwoordig zelfs ook wel kickbike genoemd. Waarschijnlijk sinds de kindertijd al niet meer gedaan, maar steppen bij Expert in Actie is zeker geen kinderspel. Afwisselende routes langs het strand, door duinen en bos of over de boulevard en door de stad, het kan allemaal. Steppen is een leuke alternatieve activiteit voor een fietstocht en kan fysiek zo uitdagend of relaxed gemaakt worden als de groep maar wil.

Steppen als bedrijfsuitje

Steppen is een hele leuke  en uitdagende toevoeging aan een beach event. Zeker voor de mensen die ook wel even naast het  strand de omgeving willen verkennen. Verken de mogelijkheden van de step en daag je collega’s uit voor een wedstrijdje. Lekker over de boulevard suizen of door de duinen scheuren. Een langere, rustigere stemtocht behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Stap op de step en beleef het.
Afgewisseld met bijvoorbeeld power kiten en beachvolleybal kan een mooi actief en gevarieerd programma samengesteld worden.

We hebben een geweldige leuke dag gehad!!
Kimberly keeris – Eetcafe de kers

Beach Event met Steppen

Interesse in een groter en uitgebreider programma? Geen probleem! Combineer steppen bijvoorbeeld met Blokarten, Archery Tag, powerkiten, raften, schilderen, bunkerwandeling, beachvolleybal, knotshockey en of sieraden maken? Of nog verder uitbreiden met branding kanoën, djembé, mega suppen en of powerboot varen/ribvaren.

Er is van alles mogelijk en we helpen graag een passend programma samen te stellen voor elke groep.

Programma Beach Event met steppen

13.00 – Ontvangst met koffie/thee met wat lekkers
13.30 – Start strand programma met een keuze uit meerdere leuke strand activiteiten
*Per 15 personen komt er een activiteit naar keuze bij.
*Wij bieden drie rondes aan waarin de gasten een activiteit kunnen kiezen.
17.00 – Borrel met hapjes
18.00 – Uitgebreide BBQ met heerlijke en eerlijke producten, de chefkok grilt voor u de lekkerste gerechten op de BBQ.
20.00 – einde drankarrangement en het Beach Event

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media