Familie Stranddag

Zijn jullie op zoek naar een uitje voor de familie? Of een bedrijfsuitje waarbij alle aanhang ook uitgenodigd is? Bij Expert in Actie staan we voor jullie klaar met de leukste activiteiten voor jong en oud. Sportief, actief, creatief, educatief, het kan allemaal.

Er is voor iedereen wel iets te beleven. Hang samen met je partner aan een van onze grote, professionele vliegers of beklim met je kinderen de rubberboten en peddel over zee. Natuurlijk hebben de kinderen bij het zandkastelen bouwen de leiding en speciaal voor de kinderen hebben we een super leuke piratenspeurtocht.

 
Familie uitje: Het was super geslaagd. Iedereen heeft enorm genoten, jong en oud. Enorm veel dank voor jullie enthousiaste bijdrage in onze familie stranddag

Voorbeelden van activiteiten zijn:

Sportief:

Actief:

Creatief:

Educatief:

  • Bunkertocht
  • Wandeling met gids

Speciaal voor de kinderen:

  • Springkussen
  • Schminken
  • Zandkastelen bouwen
  • Piratenspeurtocht

In overleg stellen we graag het perfecte programma samen voor uw groep.

Programma familie stranddag

13.30 Ontvangst
U wordt ontvangen met een drankje en wat lekkers

14.00 Activiteiten bedrijfsfamiliedag strand
Afhankelijk van de activiteit is het vrije inloop of deelnemen in rondes (Powerboot varen heeft bijvoorbeeld een beperkt aan plaatsen)

17.00 Borreltijd

18.00 BBQ
Na deze middag vol activiteiten met partners en kinderen is het tijd voor een overheerlijke barbecue. Terwijl u van de ondergaande zon geniet worden voor u verschillende soorten vlees en vis op de grill gelegd. Natuurlijk zijn er frietjes voor de kinderen. Het is voor jong en oud de perfecte afsluiting van een familie stranddag.

 Cam was na 2010/2011/2013/2014 de 5de keer met Expert in Actie op het strand en we hebben er wederom van genoten, de combi tussen actie, rust, spanning, sport, ontspanning, socializing, Zilt en haar personeel, Paul & Caroline en alle collega, het weer, de lucht maakt dat de dag weer dat heft gebracht wat we wilden.

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media