Beach event

Bij Expert in Actie organiseren we compleet verzorgde bedrijfsuitjes op het strand, een beach event. Kies een mooi strand uit en wij zorgen voor een geweldig teamuitje. Een dagvullend programma met actieve en spectaculaire strandactiviteiten. Een strand zeskamp, een blokart event of een programma op maat gemaakt, speciaal voor jullie uitje.

De Nederlandse kust is uniek. Strand zee en duinen! Daarom verzorgt Expert in Actie hier dan ook graag een onvergetelijk Beach Event voor jullie. Steppen door de duinen, hangen aan de sterke powerkites of racen op het strand met de blokarts. Liever wat op het water? Een goede teambuilding activiteit is raften. Trotseer de golven van de Noordzee met het team. Of liever gestuurd worden? Dan is de powerboot misschien wat voor jullie. Een spectaculaire rit met een rib over het water.


Fantastisch

Wil je een top dag met je team boek dan een bedrijfsuitje bij Expert in Actie. Ontspannen en sfeervol. En afsluitend een smaakvolle BBQ. Zelf gemaakte gerechten, heel lekker een topper.
olof – politie amsterdam


Na de spectaculaire strandactiviteiten heeft iedereen wel honger, daarom is het tijd voor een drankje en een lekkere BBQ. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de stranden op ons duimpje. En werken wij alleen samen met de beste strandpaviljoens waar u na de stranddag, heerlijk kan bijkomen op een terras en genieten van een hapje en een drankje. We sluiten het Beach event feestelijk af met een fantastische barbecue op het strand. Of zelfs een feestavond met DJ. Het is allemaal mogelijk.

Programma Beach Event

13.00 – Ontvangst met koffie/thee met wat lekkers
13.30 – Start strand programma met een keuze uit meerdere leuke strand activiteiten
*Per 15 personen komt er een activiteit naar keuze bij.
*Wij bieden drie rondes aan waarin de gasten een activiteit kunnen kiezen.
17.00 – Borrel met hapjes
18.00 – Uitgebreide BBQ met heerlijke en eerlijke producten, de chefkok grilt voor u de lekkerste gerechten op de BBQ.
20.00 – Start feestavond met DJ
0.00 – Einde feestavond

Klik hier voor een greep uit onze locaties en samenwerkende strandpaviljoens. Andere locaties en paviljoens behoren zeker ook tot de mogelijkheden, neem dan even contact met ons op.

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media