Discgolf

Discgolf is een combinatie van golfen en frisbeeën. Met een frisbee per persoon of per groepje lopen jullie een golfparcours met een aantal ‘holes’. Een ‘hole’ is in dit geval een korf met stalen kettingen, waar de frisbees in moeten worden gegooid. De bedoeling is natuurlijk om met zo min mogelijk worpen elke ‘hole’ te bereiken. Het is een gezellig en ontspannen spel met een fanatiek randje. Wie heeft de beste techniek? Wie houdt het beste rekening met de wind? Wie kan het beste mikken? Wie heeft er mazzel? En uiteindelijk, wie heeft de minste worpen nodig?

Discgolf als bedrijfsuitje

Lekker uitwaaien met een discgolf parcours op het strand of door de duinen? Of liever een route door het bos? Lekker ontspannen op stap met elkaar en toch uitgedaagd worden. Discgolf kan als losse activiteit geboekt worden maar past ook heel goed in een grotere stranddag. Als fijne afwisseling met een fanatieke pot beachvolleybal bijvoorbeeld.

Goed georganiseerde middag met leuke spelen op het strand. De BBQ als afsluiting in strandpaviljoen Zeebad is ook altijd een succes.
Katja van Noordenne – Hogeschool Rotterdam

Beach Event met Discgolf

Interesse in een groter en uitgebreider programma? Geen probleem! Combineer discgolf bijvoorbeeld met Blokarten, power kiten, raften, schilderen, bunkerwandeling, beachvolleybal, knotshockey en of sieraden maken? Of nog verder uitbreiden met branding kanoën, steppen, djembé, duin fietstocht en of powerboot varen/ribvaren.

Er is van alles mogelijk en we helpen graag een passend programma samen te stellen voor elke groep, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Programma Beach Event met discgolf

13.00 – Ontvangst met koffie/thee met wat lekkers
13.30 – Start strand programma met een keuze uit meerdere leuke strand activiteiten
*Per 15 personen komt er een activiteit naar keuze bij.
*Wij bieden drie rondes aan waarin de gasten een activiteit kunnen kiezen.
17.00 – Borrel met hapjes
18.00 – Uitgebreide BBQ met heerlijke en eerlijke producten, de chefkok grilt voor u de lekkerste gerechten op de BBQ.
20.00 – einde drankarrangement en het Beach Event

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media