Blokarten

Blokarten of Blowkarten, ook wel strandzeilen genoemd. Het is een heerlijke manier om uit te waaien! Blokarten is een activiteit die iedereen snel onder de knie heeft. Onder begeleiding van onze instructeurs racet iedereen in no-time over het strand.

Blokarten als bedrijfsuitje

Gaat jullie bedrijf de uitdaging aan? Wie rijdt er het hardst in de Blokart? Wie gebruikt de wind optimaal? Helpen lengte en gewicht om harder te gaan? Of juist niet? Wie rijdt alle collega’s eruit? We zullen het zien!

Het Blokarten is zeer geschikt om aan te vullen met andere beach activiteiten zoals bijvoorbeeld Archerytag, beachvolleybal en powerkiten. Zie ook onze complete beach events vol met activiteiten voor alle leeftijden en interesses.

En uiteraard is er de mogelijkheid om de stranddag af te sluiten met een heerlijk diner of een BBQ.

Beach Event met Blokarten

Interesse in een groter en uitgebreider programma dan alleen Blokarten? Geen probleem! Combineer Blokarten bijvoorbeeld met power kiten, raften, schilderen, bunkerwandeling, Archery tag, beachvolleybal, knotshockey, lacrosse en of sieraden maken? Of nog verder uitbreiden met branding kanoën, steppen, djembé, duin fietstocht of powerboot varen/ribvaren.

Er is van alles mogelijk en we helpen graag een passend programma samen te stellen voor elke groep.

Programma Beach Event met Blokarten

13.00 – Ontvangst met koffie/thee met wat lekkers
13.30 – Start strand programma met een keuze uit meerdere leuke strand activiteiten
*Per 15 personen komt er een activiteit naar keuze bij.
*Wij bieden drie rondes aan waarin de gasten een activiteit kunnen kiezen.
17.00 – Borrel met hapjes
18.00 – Uitgebreide BBQ met heerlijke en eerlijke producten, de chefkok grilt voor u de lekkerste gerechten op de BBQ.
20.00 – einde drankarrangement en het Beach Event

RSM Tempelman: Superleuke sportieve dag met collega’s op het strand gehad. Wat is iedereen toch fanatiek. Ik denk dat ik niet lieg als iedereen dit het leukste bedrijfsuitje in jaren vond. Dank je wel Expert in Actie voor de goede en leuke begeleiding!

Blokarten op IJmuiden

Het strand van IJmuiden is uitermate geschikt voor blokarten. IJmuiden beschikt over een breed activiteitenstrand waar met alle windrichtingen gereden kan worden.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoer tot aan de strandopgang. De paviljoens zijn het hele jaar door geopend, dus een warme chocomel met slagroom of een koud biertje kan altijd!

Zilt aan Zee is een smaakvol en trendy ingerichte strandclub aan het brede strand van IJmuiden. Genieten, eten, drinken, dansen en ontspannen. Het hele jaar door, in stijl, met kwaliteit, dat is waar Zilt aan Zee in IJmuiden voor staat! Na de actieve stranddag genieten van een welverdiend drankje. De koers die Zilt aan Zee vaart richt zich op dagverse producten, kwaliteit, service en gastvrijheid en het beste voor de gast. De ambiance, lekker eten en lounge muziek dragen daaraan bij. Zilt aan Zee IJmuiden is DE locatie voor uw uitje aan zee

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media