Noordwijk aan zee

In de kop van de provincie Zuid Holland ligt Noordwijk aan Zee dat beschikt over ruim 13 kilometer strand. Het hele jaar is het strand van Noordwijk een bezoek waard, om te genieten van de zon en de zee of om lekker uit te waaien.Een super locatie om de kracht van de wind te ervaren met onze vliegers of de strijd aan te gaan met Archery Tag, Expeditie Robinson of een zeskamp. Complete beach events komen op deze locatie ook zeer goed tot hun recht.

 

De Zeemeeuw

De Zeemeeuw” ligt op het strand van Noordwijk aan Zee in de provincie Zuid-Holland, recht voor de vuurtoren. U bent in deze strandtent 365 dagen per jaar van harte welkom.

De sfeervolle inrichting met tafels van strand- en teakhout, luxe leren stoelen, bars, een grote open keuken, vlammende haarden, scheepsantiek en vintage bordjes spreekt iedereen aan. Dit restaurant op het strand heeft de sfeer van een echte strandtent weten te behouden en is uitermate geschikt voor de ontvangst van grote groepen, maar biedt door de knusse indeling ook heel veel gezelligheid voor gasten die met een kleiner gezelschap komen.

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media