Programma

Bij Expert in Actie stellen we graag samen met jullie een programma op. Helemaal naar jullie wensen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Hebben jullie al een compleet plan voor het uitje? Of graag nog wat hulp met bedenken? Door onze jarenlange ervaring op het strand kunnen we jullie zeker helpen om het leukste bdrijfsuitje op het strand samen te stellen. We helpen graag. Ook op de dag zelf nemen we alle zorg uit handen zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van het stranduitje!.

Is het doel van het bedrijfsuitje specifiek teambuilding? Of is het meer gericht op even uitwaaien met zijn allen. Een stranduitje is ook zeer geschikt als bedankje voor het harde werken (eventueel voor de complete gezinnen, zoals bij de familiedag))  Of misschien zijn de activiteiten een onderdeel van de dag en willen jullie daarnaast ook nog vergaderen. Het kan allemaal.

Op de pagina activiteiten, vinden jullie een overzicht van de verschillende activiteiten die wij aanbieden. Daaruit kunnen allerlei verschillende combinaties worden samengesteld voor een fantastische dag. En op onze pagina locatie, staan een aantal van onze vaste partners.

 

 • Bedrijfsuitje Beach Event

  Het programma van onze beach events stellen we altijd in overleg samen. Op basis van de groep en locatie worden de leukste activiteiten gekozen. Een lekker competitief en fysiek uitdagend programma? Maar ook een heel relaxed keuze programma is mogelijk of een combinatie daarvan, het kan allemaal. • Strandactiviteiten
 • Familie Stranddag

  Een familie stranddag is een beach event waarbij er ook veel aandacht voor de kinderen is. Activiteiten speciaal voor de kleintjes, maar ook activiteiten die ouders samen met hun kinderen kunnen beleven. Ook bij de familie stranddag is er een uitgebreid aanbod aan activiteiten waaruit gekozen kan worden.


  Cam was voor de 5de keer met een familiedag op het strand en we hebben er wederom van genoten, de combi tussen actie, rust, spanning, sport, ontspanning, socializing, Zilt aan zee maakt dat de dag weer dat heeft gebracht wat we wilden.
 •  

   

   

  Vergaderen aan zee

  Vergaderen en uitwaaien. Wie weet wat voor nieuwe inzichten het oplevert. Na flink concentreren, presenteren en discussiëren, er helemaal uit. Lekker teambuilden op het strand of gewoon lekker aan een vlieger hangen of met een Blokart over het strand scheuren.

 • zeemeeuw6

 • Vebon en tuv

  Vebon Tuv
 • Bedrijfsuitje-strand op social media