Strandsporten

Naast de grotere strand- en watersportactiviteiten bieden we ook verschillende strandsporten aan. Perfect voor een fanatiek strandsport toernooi of team battle! Maar ook zeer geschikt om jullie beach event compleet mee te maken.

Beach volleybal

Beach volleybal, het koningsnummer van de strandsporten en altijd zeer populair. Als de borrel aan het einde van de dag start, moeten we hier vaak nog de enthousiastelingen vandaan trekken. Door tot het einde! Toch nog even die laatste bal slaan, dat laatste punt scoren.

Knotshockey

Knotshockey kan een vrij pittig onderdeel zijn. Zeker door het zware ploegen door het mulle zand. Iedereen start hier meestal vrij rustig, overzicht houden, proberen rond te spelen. Maar al snel stort iedereen zich er vol op en vliegen zowel de bal als de knotsen door de lucht. Wel even een slokje water na zo’n inspannende pot hoor!

Bubble voetbal

Bubble voetbal of bubbel voetbal, je zit in ieder geval in een grote bubbel te voetballen. Lekker een balletje trappen is toch wel even iets anders met bubble voetbal. Het wordt toch een stukje lastiger maar ook gelijk heel hilarisch als iedereen een grote luchtbel aantrekt. Lekker hotsen en botsen en toch proberen die bal nog even in het doel te krijgen. Of toch liever gewoon tegen die ene collega aanrennen?

Ultimate Frisbee

Frisbee, de ultieme strandsport! Werpen, vangen, punten scoren in de endzone. Je maakt al snel flink wat meters en het spel wordt steeds fanatieker. Laat die frisbee over het strand zeilen, maar houdt wel rekening met de wind!

Lacrosse

Een van origine Amerikaanse teamsport met een Franse naam. Net even anders dan de sporten die we gewend zijn in Nederland, maar daardoor juist heel erg leuk. De meesten zullen het voor het eerst spelen en iedereen is dus aan elkaar gewaagd.

Beach event met strandsporten

Onze verschillende strandsporten zijn natuurlijk zeer geschikt als onderdelen van grotere beach events.

Team battle met strandsporten

Stel jullie eigen team battle samen. Een uniek toernooi met de leukste activiteiten waarin hard gestreden wordt om de eerste plaats.

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media