Team Battle

Ga de strijd aan met alle collega’s! Stel jullie eigen team battle samen uit verschillende sporten en vecht het uit op het strand. Welk team gaat er uiteindelijk met de beker vandoor? Je zal zien, het begint meestal rustig, maar uiteindelijk wordt iedereen fanatiek.

Dit toernooi past perfect op het strand, een keer vallen doet geen pijn en het ploegen door het zand maakt de uitdaging groter. Tegelijkertijd waait iedereen even lekker door met frisse zeelucht.


Fantastisch

We hebben een fantastisch dag gehad. Fijn dat er zo goed werd ingesprongen op het onverwachte slechte weer. De spelen waren erg leuk en als vanzelf werden collega’s fanatiek van de spelletjes. De Archery Tag is door veel collega’s genoemd als de leukste activiteit van de middag.
Lucia Creveld – LIACS


Team Battle Sporten

Geschikte sporten voor een battle zijn bijvoorbeeld beachvolleybal, knotshockey en bubble voetbal. Of schiet de collega’s omver tijdens een potje Archery Tag. Ultimate frisbee laat zich ook heel goed lenen voor een krachtmeting. Of als finale nog even een flinke pot touwtrekken?

Bedrijfsuitje Team Battle

Hoe maken jullie de teamindeling? Iedereen mixen om ze eens anders met elkaar in contact te brengen? Of afdeling tegen afdeling? Dames tegen de heren? Junior tegen senior?
Lekker fysiek aan de slag met z’n allen op het strand. Een gezonde dosis competitie en lekker uitwaaien. Daarna een borrel met aansluitend een bbq. Die gaat er altijd wel in na zo’n middag!

Programma Team Battle

14.00 Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers

14.30 Start team battle

15.15 Korte pauze

16.30 Vervolg team battle

17.15 Borreltijd en prijsuitreiking

18.00 Heerlijke BBQ in het paviljoen

20.00 Einde bedrijfsuitje

Neem gerust contact met ons op om de spelonderdelen en perfecte locatie voor jullie battle bespreken.

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media