Scheveningen

Het strand van Scheveningen is het populairste strand van Nederland. Prachtige paviljoens, de lange boulevard en de pier van Scheveningen, leuke feesten en ook heel veel leuke activiteiten om op het strand te doen. Het kan allemaal bij Expert in Actie en Beachclub Copacabana in Scheveningen. Een leuk stranduitje met power kiten, body boarden, ArcheryTag een beachvolleybal toernooi of een strand zeskamp, allemaal geweldig om te doen in Scheveningen. Naast deze leuke activiteiten bieden wij een geweldige beachclub aan; Beachclub Copacabana, een tropische locatie voor een uitgebreide lunch, een overheerlijke BBQ en een top feest.

Beachclub Copacabana

copacabana-binnen-met-openhaard-300x200
copacabana-terras-2-300x200

Beachclub Copacabana ademt een geheel Zuid-Amerikaanse sfeer: vrolijke kleuren, relaxte sfeer, wuivende palmbomen en lekkere cocktails. Hier kom je om een dagje te chillen op de ligstoelen of van een Braziliaans biertje te nippen terwijl je kijkt hoe de zon ondergaat in de zee. De kaart is redelijk uitgebreid en een mix van Europese en Latijns Amerikaanse gerechten. Beachclub Copacabana geeft je helemaal een relaxt tropisch vakantiegevoel en je zult hier ook helemaal ontspannen vandaan komen!

Badhotel

badhotel

Gastvrijheid, flexibiliteit en service in een sfeervolle ambiance! Wij verwelkomen u graag als onze gast.
Een weekend weg met vrienden of familie, heerlijk uitwaaien op het strand, een avond naar het theater, op stap met collega’s of een dagje shoppen. Het Badhotel Scheveningen is your place to be(ach)!

Ibis Hotel

ibis

Ibis Den Haag Scheveningen ligt perfect gepositioneerd voor een bezoek aan de enige echte “Stad aan Zee”. Je bereikt het centrum van Den Haag eenvoudig per tram, die voor de deur van het hotel stopt. In deze prachtige stad kan er geweldig wgewinkeld worden, maar ook genieten van het ruime aanbod aan kunst en cultuur. Bezoek bijvoorbeeld het gerenoveerde Mauritshuis of Madurodam. Daarnaast ligt het hotel op slechts 50 meter afstand van de boulevard, het strand en het Circustheater.

 

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media