Water activiteiten

We bieden verschillende water activiteiten die als event op zichzelf kunnen staan, maar ook heel goed passen binnen onze grotere beach events.

Raften

Branding raften is een spectaculaire water activiteit waar samenwerking van belang is. Alleen samen komen jullie de branding door. Die golfjes die vanaf het strand nog vrij klein leken, blijken toch een stuk groter te zijn. Flink door peddelen dus en wel tegelijk natuurlijk. Maar eenmaal door de branding heen geworsteld, kunnen er met de raft lekker golven gereden worden. Op zoek naar een spetterende teambuilding activiteit? Dan is raften een aanrader, alleen door samenwerking kom je met je team de branding door. Durven jullie de uitdaging aan? Het vele peddelen bij raften wordt wel beloond als je daarna met je team terug surft over de golven. Een geweldige ervaring!

Bodyboarden

Een lekkere frisse duik in de branding van de Noordzee. Bodyboarden is een heerlijke watersport voor jong en oud. Liggend op je buik kan je het eerste surfgevoel ervaren, de versnelling van de golf die je mee neemt.  Met de tips van onze instructeur krijgt iedereen het snel onder de knie.

Powerboot varen

Met een geweldige speedboot lekker de Noordzee op en scheuren maar. Het water spat om je oren en je moet je wel goed vasthouden, want die vlakke zee blijkt toch best hobbelig. Een rondje op zee met deze ribs is altijd een populair onderdeel van onze Beach Events.

Mega suppen

Het mega suppen is een van onze nieuwste activiteiten. Met 8 tot 10 personen samen op een stand up paddle board de golven of grachten trotseren. Ook hier moet worden samengewerkt, in je eentje kom je niet ver. Heel geschikt als bedrijfsuitje dus.

Beach event met wateractiviteiten

Onze verschillende wateractiviteiten passen heel goed in uitgebreidere beach event en of familie stranddagen. Niet iedereen wil altijd het water in, dus een gevarieerd programma met water-, strand- en duinactiviteiten biedt voor ieder wat wils.

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media