Mega Suppen

De Mega Sup is een super groot Stand Up Paddle board, zeg maar maatje XXL Sup. Er kan met gemak met 8 – 10 personen op suppen. Samen de branding van de Noordzee trotseren, een ‘kano’ suptocht over de Loosdrechtse plassen of door de grachten in de stad, het kan allemaal. De Mega Sup is stabiel genoeg om met z’n tienen een fijn rondje door een stad te suppen, zonder dat er iemand te water hoeft. Door goed samen te werken sturen jullie de mega sup door de smalste grachten. Willen jullie even wat sneller, een wedstrijd tegen de andere sup is zeker een uitdaging, Samen peddelen, elkaar opjutten, meer kracht, langere halen en jullie halen echt hoge snelheden.Een superleuke en gezellige manier om samen een stad te verkennen.
Mega Suppen op zee levert wel gegarandeerd een nat pak op, maar ook een hoop lol. Bij een rustige branding zijn de meeste collega’s niet te beroerd om het lot een handje te helpen. Ook is het al snel mogelijk om met wat enkele flinke peddelslagen een golf te pakken en terug richting het strand te surfen. Goed het evenwicht bewaren en samenwerken zijn hierbij de grootste uitdagingen.

Mega suppen als bedrijfsuitje

Een mega sup kan niemand in z’n eentje varen, dat moet samen. Dit maakt het een perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje. Het mega suppen is mogelijk als een losse activiteit of als onderdeel van een groter programma. Als pauze een rondje door de stad tijdens een vergaderdag bijvoorbeeld. Of we nemen de sups mee als extra onderdeel bij een kanotocht over de vele meren en plassen die Nederland rijk is. Maar het suppen past ook heel goed in een van onze grotere en uitgebreidere stads- en strandprogramma’s.

Ik heb een geweldig leuke middag en avond gehad. De teamsporten gaven de nodige hilariteit. De ondersteuning hiervan door de organisatie was heel leuk en professioneel. Wat ook heel leuk was, was het suppen na de bbq op de familieSup. Eerst even wennen aan bewegingen, maar al snel een baldadig gebeuren. Kortom. Ik heb erg veel lol gehad!
Hans Romers – KPN

Mega suppen op zee

Langs de kust, door de branding surfen op de golven, super leuk om te doen. De golven hoeven voor de mega sups zelfs niet zo groot te zijn om er al mee te kunnen surfen. Eerst door de golven de branding uit peddelen, daarna draaien en terug op de golven, Mega supper leuk! Een nat pak is gegarandeerd, maar daar zijn we op voorbereid. Er zijn voldoende wetsuits voor iedereen die mee wil.

Mega suppen door de gracht

Met onze mega sups peddelen we leuke tochten door de grachten van de Nederlandse steden. Met maximaal 10 personen per sup kunnen wij op onze 2 big sups tochten organiseren door het hele land. Een tochtje suppen door Delft, Haarlem of door Leiden? Langs de Westerkerk of de Dom en de vele gezellige terrasjes, de kleine doorgangen, de lage bruggetjes, je komt op plekken waar je anders nooit zou komen. De locaties en routes kunnen altijd in overleg aangepast worden.

  • Vebon en tuv

    Vebon Tuv
  • Bedrijfsuitje-strand op social media